Regler for klubmesterskab Heslegård Sportsrideklub

Regler for klubmesterskab dressur 2020:

KUN medlemmer af Heslegård Sportsrideklub må deltage i mesterskabet. (Kontingent for 2020 skal naturligvis være betalt)

Hvis ekvipagen har startet stævne/stævner i 2020, skal disse være startet for Heslegård Sportsrideklub - i de tilfælde, hvor det har været muligt.

Dressur pony:

Mesterskabet

- afholdes kun ved min. 3 tilmeldte ekvipager ved afmeldelsesfristen.

- rides som procentklasse. (der ganges IKKE op i forhold til sværhedsgrad)

- skal min. rides i det højeste program, som ekvipagen har startet til min. 65% i 2019 og 2020.

- kan rides i følgende programmer på B bane: LC1, LC2, LC3, LB1, LB2, LB3, LA1 og LA2.

- bliver IKKE opdelt i kategorier.

- skal rides uden nogen form for benbeskyttelse; gamacher, bandager og klokker: Tilladt under opvarmning.

- bedømmes af 2 dressurdommere.

Out-reglerne er gældende.

Dressur hest:

Mesterskabet

- afholdes kun ved min. 3 tilmeldte ekvipager ved afmeldelsesfristen.

- rides som en procentklasse. (der ganges IKKE op i forhold til sværhedsgrad)

- kan rides i følgende programmer på A bane: LC1, LC2, LC3, LB1, LB2, LB3, LA1, LA2, LA3, LA4, LA5 og LA6.

- bedømmes af 2 dressurdommere.

Out-reglerne er gældende.

Placeringer:

Der gives 1 placering for hvert påbegyndt antal af 4 startende ekvipager. Der vil dog minimum være 3. placeringer.

Præmiering

Vinderen af klubmesterskabet vil modtage et æresdækken og en æresbuket.

De bedst 3 placerede ekvipager vil modtage en klubmesterskabsroset.

Der vil være placeringsrosetter til alle de placerede ekvipager.

DRF’ s reglement, med seneste rettelser, er gældende, hvor intet andet er anført.

Tilmelding på GO. Alle henvendelser bedes ske til hgs.staevne@gmail.com

Gældende i 2018 og 2019:

Pony: Alle programmer fra LC1 til LA4 på bane B kan rides. Man rider det højeste program man har startet til minimum 65% i indeværende år, eller højere program.

Klassen afvikles som procent klasse.

Hest: Alle programmer fra LC1 til MB3 kan rides. Man rider det højeste program man har startet til minimum 65% i indeværende år, eller højere program.

Klassen afvikles som procent klasse.

Der kan godt startes programmer man er udklasset i. Eks. hvis man er udklasset i LC3 men aldrig har redet højere program, må man stadig ride LC3

Der må ikke rides med noget benene, dette gælder både pony og hest