Regler for HGS championater gældende i 2021.

HGS har 4 championater:

· Dressur Hest

· Dressur Pony

· Spring Hest

· Spring Pony

1. Man skal være medlem af HGS og have været medlem hele det ridende år, + det efterfølgende år, hvor kontingentet skal være betalt inden generalforsamling i februar måned, hvor kåringen finder sted.

2. Championatet uddeles til de hhv. dressur og springryttere, med flest point, som er indleveret senest 3 mdr. efter stævnet, dog inden den 2. januar til: hgs.nformand@gmail.com *BEMÆRK NY INDBERETNINGSMAIL* Mailen skal indeholde følgende: Navn på rytter og hest, dato, angivelse af stævne samt A, B, C eller D-stævne, klasse og placering.

3. Championatet uddeles til generalforsamlingen og kun til fremmødte ryttere.

4. Point følger ekvipagen, og man må gerne deltage i championatet med flere heste dog max 2 heste i hver kategori. Kun resultater hvor man er startet for HGS tæller i championatet. Placeringer på klubplan (D) er naturligvis kun pointgivende, hvis DRF`s OUT-regler er overholdt, ved indberetning af resultater, skal man selv sikre sig at man overholder DRF's outregler.

5. Man får point ved at blive placeret i en given klasse.

6. Ved sløjfestævner i både spring og dressur giver en sløjfe 1 point. Det samme er gældende for starter uden for placering.

7. Championatet følger DRF’ s placeringsregler jævnfør reglementet, dog vil der altid være en placeret. Udover gaver til de placerede, vil der blive trukket lod om minimum en championatspræmie, imellem de resterende deltagere.

8. Der kan på alle niveauer opnås point for den samme placering 3 gange. Eks. MB0 kan vindes 3 gange på hvert niveau D,C og B