Heslegård Sportsrideklub (HAL A + B)

Ridehusregler samt regler for individuel dressur undervisning:

Ridehusregler:

Gør altid opmærksom ved ankomst / afgang før porten / lågerne åbnes.

Der skridtes på hovslaget. Når der er mange i ridehuset, eller der er undervisning, skridtes der samme vej.

Der rides venstre mod venstre.

Springundervisning foregår i vinterhalvåret onsdag fra kl. 17.00 i ridehus B.

Det nye ridehus A må benyttes, når der er mere end 6 ekvipager i ridehus B, og/eller når der er undervisning.

Vis hensyn når der undervises, og skift evt. ridehus, hvis der er mange.

Husk at samle hestepærer i ridehus A og B.

Begræns brugen af mobiltelefon.

Det er ikke tilladt at ryge i ridehusene.

Undgå venligst at hestene bider i træværket.

Longering, løsspringning, selvspring, bomarbejde og løse heste er kun tilladt i det lille ridehus (se opslag i det lille ridehus)

I vinterhalvåret skal du lukke porten, når du forlader ridehus B som sidste rytter.

Alle der færdes til hest på Heslegård Sportsrideklubs faciliteter skal være medlem af rideklubben, se klubbens hjemmeside for indmeldelse www.hgs-rideklub.dk

Kun en underviser af gangen i hver af de store ridehuse A og B, og al undervisning skal koordineres med Michala (tlf: 23 74 14 24).

Hunde skal føres i snor.

Regler for individuel dressur undervisning:

KUN medlemmer af Heslegård Sportsrideklub (HGS) må modtage undervisning.

Heslegård Sportsrideklub har tilknyttet tre faste undervisere, som har mulighed for at undervise HGS medlemmer, der har pony/hest opstaldet på Duemosegård samt HGS medlemmer udefra, der betaler for ridehusleje.

Kathrine Damm-Frydenberg underviser mandag eftermiddag/aften samt på andre tidspunkter efter nærmere aftale og koordinering.

Michala Damm-Frydenberg underviser mandag eftermiddag/aften, onsdag eftermiddag/aften og fredag morgen/formiddag samt på andre tidspunkter,

Charlotte Prammann underviser tirsdag eftermiddag/aften samt på andre tidspunkter efter nærmere aftale og koordinering.

HGS medlemmer der har pony/hest opstaldet på Duemosegård har mulighed for at have egen underviser udefra - dette KUN hvis der er sendt en mail med underviserens navn til hgs.formand@gmail.com samt er koordineret tidspunkt med Michala Damm-Frydenberg.

Det er IKKE tilladt at medbringe egen underviser, når man kommer udefra. Dette gælder også ved virtuel undervisning/fjernundervisning.

Åbningstider:

Mandag – fredag:
Lørdag – søndag (og helligdage):