A white circle with pink ribbon and textDescription automatically generated

Heart with solid fillLyserød Lørdag Heart with solid fill

den 7. oktober 2023

fra kl. 10:00 til ca. 17:00

hos Heslegård Sportsrideklub


A white circle with pink ribbon and textDescription automatically generated 

Brystkræft er en ondskabsfuld sygdom, som desværre rammer hårdt ??, og flere af os har oplevet at have sygdommen tæt på livet på den ene eller anden måde. 

 

Vi – dvs. Blistrup og Omegns Rideklub (BLIS) og Heslegård Sportsrideklub – har derfor indgået et samarbejde om at afholde ”Lyserød lørdag” netop for sammen at kæmpe mod kræften ?? 

 

Dagen igennem vil der være både kæphesteridning, kostumespring, rideopvisning, kageauktion og mange andre aktiviteter, hvor alle indtægterne går ubeskåret til Støt brysterne. 

 

Men vi har brug for din/jeres hjælp, idet vi også skal afholde bankospil og ballonlotteri, hvor vi har brug for sponsorgaver i alle størrelser ??  Alt er velkomment – f.eks. gavekort til 1 kop kaffe med kage, gavekort til pizza, gavekort til en buket blomster, hår ting, creme og karklud, en kage til kageauktionen, ja kun fantasien sætter grænsen.


Vi har brug for støtte i form af:


Præmier til ballon-lotteri og bankospil.


Deltagelse med bod, hvorfra kan sælges div. heste og ikke-heste relaterede ting. Det vil være gratis at opstille boden, men vi tager gerne imod økonomisk bidrag til indsamlingen Heart with solid fillHåber naturligvis på din/jeres velvilje, så vi sammen kan få samlet en masse penge ind til bekæmpelse af denne frygtelige sygdom. Sammen kan vi alle gøre en lille forskel Heart with solid fill

 

Har du/I lyst til at støtte denne gode sags tjeneste, kan du skrive her i tråden, eller sende en mail til: tilmelding@hgs-rideklub.dk , så vi kan aftale nærmere bl.a. om evt. afhentning af sponsorgaver ??

 

 

På forhånd tak Heart with solid fill

 

Med venlig hilsen

Blistrup og Omegns Rideklub (BLIS) & Heslegård Sportsrideklub (HGS) ????

 

Nyheder

Instagram

Loading